8 Sfaturi de etichetă de ziua îndrăgostiților

Valentine’s day este un moment potrivit pentru îndrăgostiți pentru a-și reaminti cât de mult înseamnă unul pentru celălalt. Pentru a nu strica romantismul și o zi atât de specială este necesar să luați seama de sfaturile de etichetă ale Anei Post.

cfb90750135ff23c980a77616d7fbb66

  1. Stabiliți cine va fi responsabil cu pregătirile pentru ziua îndrăgostiților. Odinioară bărbatul era responsabil cu pregatirea unui moment surpriză pentru iubita sa. Astăzi lucrurile s-au mai schimbat, iar femeia poate să preia inițiativa pentru a face din 14 februarie o zi de neuitat. Dupa cum știm locurile faimoase sunt pline în această perioadă așa că, o rezervare din timp la restaurantul preferat nu trebuie omisă. Dacă aveți copii nu uitați să-i lăsați în grija cuiva în care aveți încredere pentru a vă putea bucura de prezența persoanei iubite în totalitate.
  2. Trimiteți o felicitare. Alegeți din timp o felicitare care să vă reprezinte doar pe voi doi. Alegeți texturi cât mai romantice.32088216067084226_hGiFWGuU_c
  3. Un buchet de flori sunt o frumoasă declarație de dragoste. Bărbații nu trebuie să uite că un buchet de flori cu această ocazie specială nu trebuie să lipsească. Clasicul buchet de trandafiri roșii sugerează iubirea și pasiunea. Trandafirii roz, galbeni sau albi pot transmite și ei mesaje de admirație, fericire sau de prietenie. Binențeles că puteți opta și pentru alte tipuri de flori; dacă iubita are o preferință anume nu ezitați să le luați.Valantine Flowers Gift
  4. Fără telefoane mobile. Experții în etichetă și bune maniere recomandă închiderea telefoanelor mobile în timpul unei întâlniri. Nimic nu este mai deranjant ca telefonul să tot sune atunci când suntem la o cină la restaurant sau chiar mai rău – să si răspundem la fiecare apel. Nici mesajele scrise nu sunt admise într-un astfel de moment. Ziua îndrăgostiților este o zi dedicată iubirii, romantismului și persoanei dragi. Nu lăsați nimic să vă ruineze magia iubirii !
  5. Nu faceți caz din plata restaurantului sau a hotelului dacă ați ales să mergeți câteva zile într-o destinație romantică. Regula este următoarea: cine face invitația, plătește. Nu toate persoanele se simt împăcate dacă le este plătită partea lor. Puteți împărți suma totală de plată pentru a nu exista discuții, dar înțelegerea trebuie să aibă loc înainte apariția chelnerului pentru a ridica nota de plată.
  6. Un moment special cu cheltuială mică. Nu este neapărat necesar să faceți cheltuieli prea mari dacă aveți la dispoziție un buget limitat. O cina acasă în schimbul celei costisitoare de la restaurant se poate transforma în ceva intim și poate chiar mai relaxant. Un vin de bună calitate și câteva cuvinte de dragoste șoptite la ureche cu siguranță vor impresiona pozitiv. Puteți cumpara o cutie de bomboane de ciocolata fină, iar pentru un efect mai puternic al zilei indrăgostiților puteți dansa pe melodia voastră de suflet, să savurați un desert și mai apoi să vizionați un film romantic de bună calitate după cină.91620173641330365_XMTw7cFq_c
  7. Nu uitați de maniere! Chiar este dezgustător să auzi plescăieli la masă sau sa vezi iubitul că ține furculița mai degrabă ca pe o armă. Bărbaților le este recomandat să revadă codul bunelor maniere și să rețină că ușa trebuie ținută de către el atunci când iubita intră în restaurant, că trebuie să o ajute cu haina sau să-i împingă scaunul când se așează la masă.
  8. Să ignori ziua îndrăgostiților nu este cea mai bună idee. Chiar dacă partenerul nu este un fan al acestei zile, este totuși un prilej pentru a-ți arăta aprecierea față de el/ea. Nu este necesar să vă faceți cadouri scumpe, dar cuvintele de dragoste și mai multă atenție decât de obicei nu pot face rău relației.

Foto credit: Pinterest

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s