Ce superputere au bunele maniere?

Politețea este accesoriul cel mai potrivit oricărei situații și oriunde ne-am afla. Chiar și în cadrul competițiilor este nevoie de un comportament civilizat, bazat pe respect reciproc între concurenți. În acest sens m-am gândit să accept provocarea de a participa la cea de-a șaptea ediție organizată de un SuperBlog!

De ce este un blog atât de super? Pentru că se adresează nouă, bloggerilor, provocându-ne prin concursuri de creativitate la competiție; și nu una oarecare, ci una în care se va desemna blogul cel mai creativ și cel mai super blog al sezonului.

Un om creativ este mânat de dorința de a realiza ceva și nu de dorința de a-i învinge pe ceilalți. –  Ayn Rand

Acesta este motivul principal pentru care mă înscriu în concursul lansat de SuperBlog2013, alături de dorința de a cunoaște și alți super bloggeri creativi. Totodată, provocarea de a descoperi branduri interesante și de a scrie articole care vor fi jurijate de reprezentanții acestora, mi se pare și mai atractivă!

concursul superblog2013

Provocarea pentru mine a început de la motto-ul Ce superputere are blogul tău? Și fiindcă blogul meu vorbește despre bunele maniere, îmi doresc să aflu ce superputere au bunele maniere? Îmi doresc să retrezesc politețea și respectul atât de necesar între oameni, dar și în mediul virtual și să reamintesc importanța și necesitatea unui comportament civilizat în viața de zi cu zi.

Cu această ocazie vă invit să descoperiți care este eticheta competițiilor în general:

 • Particparea la concurs nu este obligatorie, dar odată ce ne-am înscris trebuiesc respectate toate normele desfășurării concursului așa cum sunt anunțate de către organizatori.
 • Înscrierea la concurs se face până la data și ora anunțată de organizatori.
 • Punctualitatea este un semn de respect pentru sine și pentru toți cei prezenți. Vom ajunge mai devreme cu cel puțin 5 minute de începerea concursului.
 • Vom saluta respectuos ceilalți competitori, comisia și publicul.
 • Respectul pentru ceilalți aspiranți la câștigarea competiției este esențială. Nu vom avea un limbaj licențios la adresa acestora, atitudini provocatoare de scandal sau violențe de orice fel. Sunt excluse orice forme de discriminare.
 • Respectăm codul vestimentar, în cazul în care se cere, și nu uităm că decența va face mereu o impresie bună.
 • În caz de nemulțumiri pe parcursul desfășurării concursului, acestea se vor face cu calm apelând la contestații, menținând mereu o atitudine politicoasă, indiferent de rezultatul acestora.
 • În caz că vom pierde competiția vom accepta situația și nu vom da dovadă de proastă creștere prin ieșiri necontrolate.
 • La premiere este de bun-simț să ne prezentăm pentru a ne ridica premiul sau, în cazuri excepționale, vom trimite măcar un reprezentant.
 • Vom mulțumi organizatorilor și comisiei de jurizare precum și tuturor celor implicați în desemnarea câștigătorilor,  pentru șansa de a participa, pentru premiul obținut și pentru suportul acordat.

Revenind la competiția organizată de Superblog țin să le mulțumesc organizatorilor și partenerilor pentru ideea de a organiza acest minunat concurs de creativitate și să le urez multă inspirație și succes tuturor bloggerilor! 🙂

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Ce superputere au bunele maniere?&8221;

 1. Bun venit in SuperBlog! Ne onoreaza sa avem printre participanti un blog care ne ajuta sa fim mai respectuosi, mai eleganti, mai atenti la bunele maniere. Va multumim pentru participare si va dorim succes in competitie! 🙂

   1. Si noi suntem incantati de cunostinta si speram sa va regasim si printre finalistii competitiei. Pana atunci insa, cu siguranta avem toti de invatat de pe acest blog. Multumim pentru urari! Cat mai multe sa fie!

  1. Draga Emil, daca te refereai la urarea noastra, sa stii ca am postat tuturor participantilor mesaje de succes intr-un comentariu la articolul de inscriere, fara discriminare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s