De ce să te implici?

Pentru că știi că poți avea încredere 

În cei trei ani de activitate proiectul Bunele Maniere şi-a construit o reputaţie solidă caracterizat de profesionalism și încredere. Până în prezent am susținut o campanie online de informare și de recunoaștere a bunelor maniere ca importanță a unui comportament civilizat în viața de zi cu zi.

Astfel, inițiativa acestui proiect s-a concretizat cu crearea unui site resursă oferind articole despre bune maniere și cu promovarea acestuia pe canalele de socializare. Până în prezent, site-ul a obținut o vizibilitate în mediul online de aproximativ 1 milion de vizualizări și este urmărit zilnic de mii de vizitatori unici în întreaga lume. Mai mult decât atât, proiectul este urmărit pe platformele de socializare de către zeci de mii de persoane, înregistrând pe Facebook peste 50.000 de fani.

Bunele Maniere a acumulat o experienţă bogată în domeniul în care activează, fiind o resursă importantă pentru beneficiarii săi.

Alăturându-te cauzelor noastre, poți fi sigur că banii pe care îi donezi vor merge direct şi în totalitate în sprijinul proiectelor pe care alegi să le susții. Garantăm că vor fi folosiţi eficient şi în mod transparent, iar acest lucru se va reflecta în rapoartele anuale pe care le vom publica pe site.

Pentru că împreună putem face lucruri pe care nici unul dintre noi nu le-ar putea face singur. 

Pentru a schimba reputația unei țări și nivelul de educație al acesteia nu este nevoie doar de oameni cu intenții bune dar mai ales de oameni de acțiune. Implică-te!

Pentru că îți dorești o schimbare în societate și ai înțeles că ea se poate produce începând cu tine. Semnează petiția și răspândește-o mai departe. (va fi disponibila în curând).

Pentru că valorile pe care proiectul Bunele Maniere le promovează, sunt valori în care crezi:

 • educația,  
 • moralitatea,
 • demnitatea,
 • respectul,
 • responsabilitatea socială,
 • perseverența şi acţiunea.

Iată cum te poți implica:

Donează

Proiectul Bunele Maniere este ghidat, fundamental, de dorinţa de a îmbunătăţi calitatea vieții și reputația românilor de pretutindeni prin accesul la informații educative despre un comportament civilizat în mediul online și în viața de zi cu zi.

Devino prieten dedicat al proiectului prin donarea unei sume fixe lunar sau prin ordin de plată programat și contribuția ta va face diferența în viața beneficiarilor proiectelor susținute de noi.

 • Donații folosind serviciul PayPal

Donate Button with Credit Cards

 • Donații sub forma unui contract de sponsorizare:

Dacă ai o societate poți contribui la susținerea unei cauze în educație. Poți susține astfel proiectele inițiate de Bunele Maniere. Sponsorizarea poate fi în bani, produse și servicii.

Descarcă un contract-de-sponsorizare sau solicită unul la info@bunele-maniere.com

De ce avem nevoie de o sponsorizare?

 1. Pentru ca proiectul Bunele Maniere să poată fi derulat sunt necesare o serie de cheltuieli privind întreținerea site-ului, publicațiile și alte proiecte de promovare a bunelor maniere.
 2. Numele unui sponsor important înseamnă un câștig de imagine pentru proiectul Bunele Maniere.

Cum folosim sprijinul tău?

Sprijinul și contribuția ta la proiectul Bunele Maniere va ajuta la:

 • promovarea bunelor maniere în rândul copiilor, adolescenților și adulților
 • acoperirea cheltuielilor aferente întreținerii site-ului http://www.bunele-maniere.com
 • crearea și oferirea de materiale informative gratuite
 • crearea și distribuția de unelte de promovare a bunelor maniere precum stickere, bannere, pancarte etc
 • crearea unei platforme de curs online și a aplicațiilor mobile
 • livrarea cursurilor în format fizic și digital către cei interesați
 • organizarea și implementarea noilor proiecte și campanii

Devino voluntar

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

Alătură-te proiectului Bunele Maniere și fii activ în promovarea unui comportament respectuos în mediul online și în viața de zi cu zi.

Poți contribui indiferent unde te afli în lume și indiferent de modalitatea prin care alegi să o faci. Abilitățile tale pot face diferența! Ajută la promovarea bunelor maniere și a unui comportament politicos prin organizarea de evenimente, licitații, concerte caritabile, competiții și acțiuni sportive și fă-te cunoscut prin advocacy.

Contribuie la evenimentele şi campaniile proiectului Bunele Maniere prin participarea ta şi prin recomandarea către alţi prieteni.

Contactează info@bunele-maniere.com pentru obținerea formularului de voluntariat și pentru informații suplimentare.

Firma ta – Partener al Proiectului Bunele Maniere

Devino partener al unui proiect de responsabilitate socială în domeniul social sau al educaţiei. Susţine integral sau parţial derularea acestuia. Rezultatele şi impactul social se datorează și companiei tale.

Fii sponsor al evenimentelor noastre. Oamenii vor ști că firma ta ne-a fost alături.

Susține-ne cu un banner

Dacă ai un blog sau un website, una dintre cele mai ușoare și rapide metode de a oferi o mână de ajutor Proiectului Bunele Maniere este să adaugi pe el un banner care să ofere link către site-ul http://www.bunele-maniere.com.

Pentru a intra în posesia acestuia contactează info@bunele-maniere.com

Alte metode de susținere a campaniei de promovare a bunelor maniere:

 1. Răspândește vestea despre existența acestui proiect de promovare a bunelor maniere cunoscuților tăi. Promovarea din vorbă în vorbă este cel mai vechi și mai de succes procedeu de informare și răspândire a informației.
 2. Urmărește noutățile proiectului Bunele Maniere și împărtășește prin canalele de socializare Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, etc articolele și paginile site-ului bunele-maniere.com
 3. Scrie despre noi pe blogul/site-ul tău și redirecționează-ți cititorii către noi.

Împreună putem reeduca oamenii în spiritul eticii, respectului și bunelor maniere. Împreună punem bazele unei societăți bazate pe valoare și moralitate. Împreună reclădim ceea ce alții au distrus.

Îți mulţumesc că alegi să contribui la promovarea educației și a bunelor maniere!

Publicitate

2 gânduri despre &8222;IMPLICĂ-TE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s