1. Acceptul condițiilor de folosire

Bunele Maniere este un site fondat, administrat și actualizat de Mihaela Dumitrache-Katsouraki.

Folosirea acestui site, a serviciilor conținute în el, este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și deci utilizator al site-ului www.bunele-maniere.com sunteți de acord să respectați aceste reguli și veti fi în exclusivitate răspunzator pentru tot ceea ce întreprindeți în legătură cu bunele-maniere.com

Mihaela Dumitrache-Katsouraki își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura, conținutul și serviciile oferite de www.bunele-maniere.com sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a site-ului bunele-maniere.com pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor, iar întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe blog, dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați. Mihaela Dumitrache își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare în cadrul anumitor servicii ale website-ului (menționate în mod explicit la respectivele servicii) care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a bunele-maniere.com.

Dacă nu sunteți de acord cu modificările apărute și nu mai doriti să fiți abonat la Bunele Maniere, sau pur și simplu la un moment dat doriți să renunțați la această calitate, va trebui să anuntați acest lucru printr-un e-mail pe care-l puteți trimite prin formularul de contact pentru a vă șterge din baza de date.

Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a blogului Bunele Maniere, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini) publicate de Mihaela Dumitrache se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, L84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de Mihaela Dumitrache-Katsouraki, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute în site-ul www.bunele-maniere.com sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală, mai sus enumerate. Vizitatorii sau membrii site-ului bunele-maniere.com nu au dreptul să preia, vândă, reproducă sau să distribuie materiale provenind din site-ul bunele-maniere.com

Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați la Bunele Maniere, Mihaela Dumitrache-Katsouraki își rezervă dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI BLOG ESTE NECESARĂ CITIREA ȘI ACCEPTAREA ACESTOR REGULI ÎN TOTALITATEA LOR.

VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI BLOG PRESUPUNE CĂ ÎNȚELEGEȚI, SUNTEȚI DE ACORD ȘI AȚI ACCEPTAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE MENȚIONATE ÎN ACEASTĂ PAGINĂ.

Publicitate